BEMUTATKOZÁS


Tisztelt Állattartók!

Kedves Állatbarátok!

Gyermekkorom óta az állatok iránt érzett szeretetem irányított az állatorvosi pálya felé.

Az Állatorvostudományi Egyetemet 1985-ben végeztem el, majd ezt követően helyezkedtem el az első, és azóta is egyetlen munkahelyemen, a Fejér Megyei Állategészségügyi Állomáson. Először a székesfehérvári állat kórházban dolgoztam, majd 1986. júniusától kerültem Mórra városi élelmiszer higiénikus állatorvosnak, az akkori Vágóhídra.

1990-től lettem a város- és a körzetének körzeti, majd később hatósági állatorvosa.

Azóta is ebben a munkakörben látom el feladataimat és mellette magán állatorvosként praktizálok, ha szükséges az állatok tartási helyén vagy a házunk alagsorában lévő kis helyiségben.

1992-ben szereztem meg élelmiszerhigiéniai szak-állatorvosi másoddiplomámat.

Munkám során ellátom a Mór és a móri járás területén lévő állattartó telepek nagy részét, valamint naponta gondozom, gyógyítom a kedvtelésből és haszonállatként tartott állatokat.

Az állatok szeretetét mi sem bizonyítja jobban, hogy magam is gondos gazdaként látom el saját kis házi mini állatkertünket, ahol kutyáink, macskáink, díszmadaraink, tengeri malacaink és halaink élvezik gondoskodásunkat.

Engedjék meg, hogy szíves figyelmükbe ajánljam honlapomat, ahol mindig megfelelő információt találnak ahhoz, hogy házi kedvenceiknek hol és milyen módon tudnak a számukra legmegfelelőbb ellátást biztosítani.

Várom szíves megkeresésüket!

MÓRI ÁLLATORVOS, AKI HÁZHOZ IS MEGY,
HA FONTOS!

dr. Németh Kálmán állatorvos